Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristian Matei: Un mesaj de bun simt pentru ACL Turda

Diverse
Typography

Stimaţi turdeni, am dus împreuna cu colegii noştri o campanie electorală decentă, căutând să nu deranjăm pe niciunul dintre dumneavoastră, fiind convinţi că ştiţi fiecare ce vreţi pentru a vă fi mai bine în ziua de mâine.

Astăzi după-masă, însă, am fost oripilaţi de apelul făcut de co-preşedintele ACL Turda şi primarul Municipiului Turda, Tudor Ştefanie, care a transmis un mesaj cu profund caracter electoral, deşi campania electorală s-a sfârşit. Un mesaj profund anticomunist, prin care domnia sa (altadată crezând că este apreciat de cetăţenii turdeni) încearcă să lege numele candidatului nostru, Victor Ponta, de comunism, de grupuri de interese şi aşa mai departe.

Nu putem să rămânem indiferenţi la această ultimă încercare de manipulare a opiniei publice, practici folosite în mod frecvent de fraţi întru ale politicii precum Băsescu, Boc, Videanu, Blaga, Elena Udrea şi multe alte personaje pe care dumneavoastră le cunoaşteţi foarte bine şi care s-au umplut de bani în timp ce dumneavoastră vi se tăiau pensiile şi salariile. Aceiaşi oameni care astăzi stau grupaţi în spatele candidatului ACL, care până acum au stat grupaţi în spatele lui Băsescu şi care permanent vor sta şi se vor grupa în spatele unor personaje mai mult sau mai puţin capabile, mai mult sau mai puţin oportuniste.

Victor Ponta avea 17 ani când Ceauşescu a fost împuşcat. Ce are acest om în comun cu comunismul? Iată că în această campanie disperată "hoţii" strigă "hoţii!".

Ştim că sunteţi sătui de ipocrizia unora care s-au vopsit din portocaliu în alte culori, s-au autodenumit creştini deşi nu susţin candidatul bisericii noastre strămoşeşti, de aceea nu vă reţinem mai mult. Vă chemăm alături de noi pentru a le da lovitura finală celor care v-au luat bani din buzunar, pentru ca ei să trăiască în huzur, pe banii voştri, adunaţi necinstit.

Vă rugăm să mergeţi la vot pentru a vă împlini destinul de oameni corecţi, care nu se lasă amăgiţi de farisei care ne fac comunişti pe noi, cei care am schimbat acea orânduire, pe noi, cei care am realizat cei mai mari paşi spre democraţie, urmând calea europeană.

Votaţi cu încredere în viitor, fără să uitaţi trecutul. Ceea ce v-au făcut în urma cu câţiva ani vă vor face din nou.

Vă aşteptăm oricând, şi după alegeri, alături de noi. Avem nevoie de dumneavoastră pentru a schimba Turda, pentru a schimba România.

Vă mulţumesc pentru răbdare. Doamne ajută!

Cristian Matei, Preşedinte PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS