Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Fotoghicitoare: A cui e maşina?

Agora
Tools
Typography

Astăzi, pe când artiştii cu pasiuni în domeniul folclorului performau în zona numită scenă în cadrul evenimentului Ziua Recoltei de la Câmpia Turzii, am avut ocazia să zărim ceva “ascuns” în spatele camionului numit scenă.

Ne-am uitat noi aşa, lung, la numărul de înmatriculare şi prima idee care ne-a venit în minte este că numărul semăna cu cel folosit de Primăria Câmpia Turzii la unele dintre autovehiculele pe care le avea în proprietate.

Ne-am uitat din nou la maşină şi ne-am zis, în gând, “Nah... hai, mă dă-o-n... că n-are cum să fie!”

Parcă nu demult primarul vorbea de sărăcia societăţilor aflate cumva în subordinea administraţiei locale, de necesitatea unor fonduri mai mari pentru te miri ce... Iar cum la o maşină de-asta doar te miri, poate că şi pentru asta era nevoie de fonduri în categoria “te miri ce...”.

Dacă o fi aşa, să sperăm că maşina nu are în dotări sindromul Gabriel Oprea (bolid achiziţionat pentru instituţie, acuzaţii, urmăriri penale...).

Totuşi, parcă nu am fi aşa de siguri în legătură cu cine ar fi proprietar al maşinii... Sau să fim? Oricum, până una-alta, poate ştie cineva sigur-sigur a cui e maşina şi ne informează şi pe noi...

UPDATE:

Fotoghicitoarea s-a rezolvat: se ştie cui aparţine maşina cu adevărat (şi-i urăm proprietarului să aibă şi noroc şi grijă de ea, că o asemenea maşină parcă merită mai mult decât altele).

Ca să revenim, dacă e să ne întrebaţi, ne îndoiam sincer că cele ce se puteau înţelege din rândurile de mai sus ar putea fi adevărate. Chiar mai mult, iată, fotoghicitoarea se pare că a avut rolul final de a spulbera orice eventuale speculaţii. Cu toate acestea se pare că a produs neplăceri unora şi deranj altora. În plus, unele dintre comentarii postate în mediul online - unele doar - au confirmat, din anumite puncte de vedere, lumea în care trăim. Pe de altă parte alte comentarii au fost cât se poate de pertinente în timp ce unele încă dădeau impresia că nedumeririle există. Dar nedumerirle s-au spulberat!

Şi, ca să nu facem discriminări, ne cerem scuze şi celor care au înţeles demersul şi celor care nu l-au înţeles. Mai mult de atât... Adică dacă nici acum nu s-a înţeles ideea principială...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS