Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Thu, Jan
146 New Articles

CORECT: Realizatorul TV Dana Grecu tine partea admiratorilor PD-L

Agora
Tools
Typography

În ediţia de joi, 5 iulie, a emisiunii „La ordinea zilei” difuzată de postul Antena 3, realizatorul TV şi jurnalistul Dana Grecu a ţinut partea celor care au participat la mitingul organizat la Bucureşti de PD-L.

În timp ce pe ecran se derulau imagini cu plecarea, în autocare, a participanţilor la mitingul PD-L, care treceau pe lângă protestatatarii anti-Băsescu, Dana Grecu a susţinut, pentru moment, că cei din autocare îşi acopereau faţa sau trăgeau perdelele de la geamurile autocarelor pentru a nu fi văzuţi, idee susţinută şi de jurnalistul Radu Tudor.
Imediat, însă, realizatorul TV s-a corectat şi a spus că într-o ţară în care încă mai este democraţie, fiecare cetăţean are dreptul să aibă propriile opţiuni politice pentru care nimeni nu îl poate condamna şi, deci, fiecare cetăţean are dreptul să se exprime aşa cum consideră de cuviinţă, inclusiv în spectrul politic.
Dana Grecu avea dreptate! Într-o ţară care se vrea democrată, şi cetăţenii din autocare aveau tot dreptul să le fie ruşine că îl susţin pe Traian Băsescu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS