Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Expediţie în (ne)cunoscut

Agora
Tools
Typography

Pentru cei care (încă) nu au ajuns să vadă prin interior “casa de cultură în construcţie (de peste 30 de ani tot în construcţie e)” de la Turda, venim noi şi dăm o imagine (adică mai multe) de ajutor.

Măcar virtual să o vizitaţi dacă altfel nu şi nu!

Începând a fi construită de pe vremea comuniştilor, clădirea rămasă, parcă, suspendată în timp rămâne un edificiu aprope grotesc, ca un simbol al neterminării plantat taman sub ferestrele primăriei turdene.

Folosită de multe ori ca subiect de jonglat prin campanii electorale în ultimii peste 30 de ani, clădirea aproape că s-a speriat când - să tot fie vreo cinci ani de atunci - s-a încercat o refaţadizare electorală de mântuială, dar fără niciun beneficiu pentru factorul politic decident al învelirii produsului în staniol.

Platformele neterminate şi coloanele şi zidurile seci se încăpăţânează să rămână vestigii reci ale incapacităţii.

Să fie oare din cauză că s-a dărâmat o biserică pentru a nu se termina monstruozitatea asta? Unii spun că da.

Noi doar vă invităm să vedeţi şi să vă “rotiţi” prin imagini:

În faţa Casei de Cultură

Parterul Casei de Cultură

Spre etajul Casei de Cultură

La etaj în Casa de Cultură

Amfiteatrul Casei de Cultură

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS