Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Azi noapte, la frumoasa vârstă 60 de ani, se plimba băut cu maşina între Câmpia Turzii şi Viişoara

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 02.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto 60 de ani, din comuna Valea Largă, judeţul Mureş, în timp ce se deplasa pe DJ 150, între municipiul Câmpia Turzii şi comuna Viișoara, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, reieşind o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală  în vederea recoltării probelor biologice.

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS