Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

Accident auto la Vâlcele

Aiţilop
Tools
Typography

În această dimineaţă a avut loc un accident auto la Vâlcele, pe DN1 E60, din primele informaţii fiind vorba de nepăstrarea distanţei regulamentare.

Mai exact, conducătorul unei autoutilitare , în vârstă de 43 de ani, din cauză că nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autovehiculele din faţa sa oprite la trecerea pentru pietoni , a intrat în coliziune cu un autovehicul care, la rândul său, a fost proiectat în alte două autovehicule aflate în faţa sa.

Primul autovehicul acroşat a ajuns în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi pasageri aflaţi în primul autovehicul acroşat, cei doi fiind transportaţi la UPU Cluj-Napoca.

Conducătorii auto testaţi nu consumaseră băuturi alcoolice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS