Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Fri, Sep
 

Ja, ja, das ist gut: „nemtoaica” din Cluj prinsa la Turda

Aiţilop
Typography

Cu o zi înainte de Ziua Femeii, poliţiştii turdeni nu au avut altceva mai bun de făcut decât să îi facă o surpriză unei domnişoare. Astfel, Eszter P. în vârstă de 25 de ani, s-a trezit depistată şi prinsă de poliţie. Dar nu degeaba, ci pentru că pe numele ei era emis un mandat european de arestare de către autorităţile germane pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Deci pe lângă că săraca domnişoară n-a găsit de lucru în Germania decât un amărât de post de înşelătoare, ghinionul i-a surâs din nou, când a fost prinsă de poliţie. Poate şi pentru ca să îşi petreacă Ziua de 8 martie într-un mod deosebit, ea a fost predată sub escortă lucrătorilor din cadrul Serviciului de investigaţii criminale, Compartimentul Urmăriri, pentru a fi prezentată la Curtea de Apel Cluj.
La rândul său, Curtea de Apel Cluj a emis un mărţişor, pardon, un mandat de arestare preventivă pentru 5 zile, în consecinţă domnişoara ajungând în Centru de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS