Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May

Suspecti de furt, identificati

Aiţilop
Tools
Typography

Trei turdeni suspecţi de furt din locuinţă au fost identificaţi. Andrei B. în vârstă de 54 de ani, Marian B. în vârstă de 25 de ani şi Lucian L., tot în vârstă de 25 de ani au fost identificaţi de către lucrători ai Poliţiei Turda, cei trei fiind consideraţi principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă.

Prejudiciul – în valoare de 2.500 de lei – cauzat în urma furtului de pe strada Axente Sever a fost recuperat în totalitate, cei trei suspecţi fiind cercetaţi penal pentru furt calificat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS