Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul

5 bărbaţi reţinuţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

Aiţilop
Tools
Typography

În data de 27 aprilie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale au desfășurat activități de cercetare penală într-un dosar ce vizează infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, în urma cărora au fost reținute 5 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 16 și 36 de ani.

Cercetările au fost demarate în urma unui incident produs în data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, pe o stradă din cartierul Mănăștur, municipiul Cluj-Napoca, unde ar fi avut loc un conflict între 2 grupuri de persoane, în urma căruia cei în cauză s-ar fi agresat reciproc, folosind obiecte contondente.

Asfel, la data de 27 aprilie a.c. polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, Serviciului Criminalistic și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și cei ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj Napoca au pus în executare 7 mandate de aducere, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiști au emis ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, față de 5 persoane implicate în altercație.

În continuare sunt desfășurate activități sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS