Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Fri, Jun

Roadpol Speed Marathon - Acţiune pentru combaterea încălcării regimului de viteză

Aiţilop
Tools
Typography

În cursul zilei de vineri, 21 aprilie a.c, polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi au acționat pe tronsonul de autostradă Câmpia Turzii-Nădășelu, respectiv Tg-Mures-Chețani, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și impunerea unei disciplinei rutiere în rândul conducătorilor auto.

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 126 reprezentând depășirea vitezei maxime admise, context în care au fost reținute 13 permise de conducere.

În total au fost reținute 18 permise de conducere, dar și  4 certificate de înmatriculare.

Valoare totală a sancțiunilor aplicate este de 99.710 lei.

Exemple:

  • În jurul orei 11:30, un conducător auto din județul Mureș, în vârstă de 35 ani, a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 191 km/h. În cauză s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioada de 90 de zile și aplicarea amenzii în valoare de 1.305 lei.
  • În jurul orei 16:30, un conducător auto din județul Argeș, în vârstă de 35 de ani, a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 201km/h.  În cauza s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioada de 120 de zile și aplicarea unei amenzi în valoare de 2.900 de lei.
  • În jurul orei 18.00, un conducător auto, cetățean străin, în vârstă de 27 de ani, a fost înregistrat cu aparatul radar rulând cu viteza de 226 km/h. Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioada de 120 de zile și aplicată o amendă în valoare de 2.900 de lei.
  • De asemena, în intervalul orar 11:00-17:00, alți 7 conducători auto au fost depistați conducând cu viteze cuprinse între 181 km/h și 186 km/h, depășind limita maximă admisă pe respectivul sector de drum cu mai mult de 50 km/h.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS