Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May

Măsuri pentru sărbătorile pascale catolice şi Floriile ortodoxe

Aiţilop
Tools
Typography

În acest sfârșit de săptămână, în contextul dat de Sărbătorile Pascale Catolice și Duminica Floriilor,  Inspectoratul de Poliție Județean Cluj va mobiliza și suplimenta efectivele de polițiști din teren, astfel încât, în funcție de situția impusă, să se intervină eficient și cu celeritate pentru asiugrarea ordinii și liniștii publice, la nivelul întregului județ.

Sens în care, zilnic, vor fi prezenți la datorie aproximativ 200 polițiști atât în mediul urban, cât și în mediul rural, cu precădere în zonele predispuse la aglomerație, cum ar fi lăcașurile de cult, stațiunile turistice sau cele de agrement.

Polițiștii vor avea ca prioritate prevenirea și descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și intervenția promptă în cazul sesizării sau constatării unor fapte antisociale.

Zilnic, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele sectoare de drum județene, acționând pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru evitarea creării unor ambuteiaje. Aceștia vor folosi echipamentele și aparatele de tip radar, etilotest și cele pentru detectarea substanțelor psihoactive, în vederea depistării șoferilor care încalcă prevederile legale.

Scopul polițiștilor nu este acela de a sancționa, ci de a preveni, iar pe această cale facem un apel către cetățeni și îi îndemnăm să resprecte normele legale,  iar pentru că în această perioadă sunt anticipate valori crescute de trafic, să adopte o manieră prudentă de conducere și să dea dovadă de politețe rutieră.

Ca de fiecare dată, atragem atenția asupra riscurilor conducerii vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Polițiștii clujeni vă urează să aveți parte de un sfârșit de săpămână liniștit.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS