Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Turdean de 33 de ani, băut la volan, implicat într-un accident la Vâlcele

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii au identificat un conducător auto în vârstă de 33 de ani, din municipiul Turda, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale,  înregistrat pe DN1 E60, în localitatea Vâlcele.

La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS