Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr

AȚI VĂZUT-O? Nicol-Simina Herchi, din Corneşti, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 27 septembrie a.c., Poliția municipiului Turda, Secția 9 Poliție Rurală a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 07.00, HERCHI NICOL-SIMINA, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1,60 m, greutate 56 kg, ochi căprui, păr castaniu, forma feței ovală, bărbie ascuțită.

Nu se cunosc hainele pe care le purta la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

* UPDATE IPJ CLUJ (ORA 21.42):
Minora a fost depistată pe raza municipiului Turda. Pe timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS