Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Decepţionat în dragoste, şi-a pus capăt zilelor la numai 22 de ani. Ce spune IPJ Cluj

Aiţilop
Tools
Typography

La numai 22 de ani, un tânăr a decis să încheie socotelile cu viata într-un mod tragic atât pentru el, dar mai ales pentru cei pe care i-a lăsat în urmă, în suferinţă.

Tânărul şi-a anunţat gestul pe reţeaua de socializare facebook: “Te  iubesc   acuma   peste câteva  minute no sa mai fiu   sa ști  ca te iubesc   și   îmi pare rău.  Ce Tam  făcut pana acuma  rămas bun la toți   amei dragi  nu mai pot sa sufăr  asa”.

Iată ce spune IPJ Cluj:

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat prin spânzurare, în curtea unui imobil din comuna Luna.
Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, pentru care echipajul medical a pronunțat, din nefericire, decesul.
Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul ar fi decedat prin spânzurare, pe corpul acestuia nefiind evidențiate alte urme de violență.
Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.
Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE:

Pe contul tânărului de pe aceeaşi reţea de socializare, a fost distribuit şi un mesaj care invita la  solidaritate cu familia îndoliată.
Detalii puteţi vedea AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS