Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr

Tânăr din Frata, prins la volanul unui autoturism neînmatriculat

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 16.50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au oprit pentru verificări, în comuna Frata, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeași comună.

Autoturismul nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, iar în urma verificărilor polițiștii au constat că acesta nu figurează ca fiind înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS