Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

62 de permise de conducere reţinute şi 400 de sancţiuni contravenţionale aplicate

Aiţilop
Tools
Typography

Sub coordonarea Serviciului Rutier Cluj, în perioada 1-3 iulie a.c., polițiștii au acționat la nivelul întregului județ pentru depistarea conducătorilor de vehicule care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Rezultate: peste 400 de sancțiuni contravenționale aplicate, 62 de permise de conducere reținute.

Polițiștii au desfășurat, în perioada 1-3 iulie, activități de control pe tronsoanele de drum de la nivelul județului Cluj, în scopul reducerii riscului rutier, prevenirii evenimentelor negative generate de conducerea vehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, respectiv depistarea și luarea măsurilor legale față de acestea.

În urma verificărilor au fost aplicate în total 415 sancțiuni contravenționale, fiind reținute 62 de permise de conducere, dintre care 3 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și 9 pentru conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii au constatat 9 infracțiuni flagrante, 7 dintre ele reprezentând infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, alte două dosare penale fiind întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Au fost reținute și 16 certificate de înmatriculare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS