Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Acţiuni ale poliţiei în week-end de sărbătoare

Aiţilop
Tools
Typography

În perioada 29 aprilie – 1 mai a.c., peste 200 de polițiști au acționat, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în contextul sărbătoririi Zilei Internaționale a Muncii, 1 Mai.

Polițiștii au fost organizați în echipe mixte de ordine și siguranță publică împreună cu jandarmi pentru asigurarea condițiilor optime în cadrul manifestărilor publice.

De asemenea polițiștii rutieri au fost prezenți pe principalele artere din municipiul Cluj-Napoca și în zonele intens circulate de pe raza întregului județ.

În cele 3 zile au fost constatate peste 250 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de aproximativ 100.000 de lei.

S-a intervenit la 227 de solicitări făcute de cetățeni prin intermediul serviciului de urgență 112.

În urma activităților, polițiștii au legitimat aproximativ 500 de persoane, au verificat 290 de autoturisme, fiind reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 17 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS