Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

Activităţi preventive pentru siguranţa comunităţii

Aiţilop
Tools
Typography

În perioada 29 aprilie – 02 mai a.c., peste 850 de poliţişti clujeni din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigarea fraudelor, arme, explozivi și substanțe periculoase, acţiuni speciale şi investigaţii criminale sunt pregătiți pentru a interveni în sprijinul cetățenilor, în sistem integrat, împreună cu celelalte forţe de ordine, pentru menţinerea unui climat optim de siguranţă publică și prevenirea evenimentelor antisociale.

Acțiunile organizate urmăresc prevenirea și combaterea infracționalității, a faptelor de natură contravențională și sprijinirea cetățenilor în cazul unor situații de urgență.

Poliţiştii rutieri acționează constant pe tronsoanele intens circulate ale drumurilor naţionale şi judeţene, în scopul prevenirii accidentelor rutiere, impunerii respectării regimului legal al vitezei și depistării conducătorilor de autovehicule care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

În acest context reamintim participanților la trafic faptul că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum sau trafic reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere!

Respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și adoptarea unei conduite preventive contribuie la evitarea sau limitarea producerii unor evenimente rutiere!

Pietonilor le recomandăm sporirea atenției și asigurarea că traversarea se poate face în condiții de siguranță. Este recomandat să evite, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS