Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

AȚI VĂZUT-O? Angelina Rusu a plecat de acasă pe 6 aprilie şi nu a mai revenit

Aiţilop
Tools
Typography

RUSU ANGELINA, în vârstă de 13 de ani, a plecat de la locuința sa din localitatea Dezmir, județul Cluj, în data de 6 aprilie a.c. și nu a mai revenit.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

SEMNALMENTE – înălțime aprox. 1.55 m, greutate aprox. 51 kg, ochi albaștri, păr blond – lungime medie, poartă ochelari de vedere.

La momentul plecării, aceasta purta bluză verde, pantaloni jeans de culoare neagră și pantofi sport de culoare neagră și roșie.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS