Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

Bărbat de 39 de ani din Gilău decedat în urma unui accident produs la Iara

Aiţilop
Tools
Typography

În după-masa zilei de luni, 14 februarie, pe raza comunei Băişoara s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unnei persoane.

Potrivit IPJ Culj, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17.15 pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DJ 107M, km 25+500m, în comuna Băișoara,

Din primele informații coliziunea laterală s-a produs între două autovehicule, respectiv un autoturism, condus de un bărbat de 22 de ani, din comuna Viișoara, din direcția Iara spre Băișoara, și o autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Gilău, care s-ar fi angajat în depășirea autoturismului” precizează IPJ, adăugând că “în urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă, iar evenimentul s-a soldat, din nefericire, cu decesul conducătorului auto, de 39 de ani”.

De asemenea, şi pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Băișoara și Detașamentul 2 Cluj-Napoca, au fost solicitați pentru a interveni la accidentul rutier produs în localitatea Iara.

În momentul în care au ajuns la fața locului, pompierii au găsit o autilitară și un autoturism avariate. S-au întreprins manevre de resuscitare unui bărbat în vârstă de 39 de ani, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale acestuia. De asemenea, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. Alte cinci victime, dintre care doi minori, au primit îngrijiri medicale, fără a fi necesar transportul acestora la spital. La această intervenție au participat un echipaj de pompieri care încadrează o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, precum și o ambulanță SAJ” precizează şi ISU Cluj.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS