Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

IPJ Cluj - Posturi scoase la concurs, prin încadrare din sursă externă

Aiţilop
Tools
Typography

Inpectoratul de Poliție Județean Cluj organizează concurs de recrutare din sursă externă pentru ocuparea a 8 posturi vacante de ajutor șef post din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, pe funcții de execuție vacante de polițist, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierea se realizează în perioada 13.09-24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021, doar până la orele 16:00), în sistem online, la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Informațiile complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitatea de desfășurare a concursurilor, disponibile aici:

https://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrari-directe-8-posturi-vacante-de-ajutor-sef-post-din-cadrul-i-p-j-cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS