Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Şi-a început săptămâna băut la volan pe strada Fabricii din Turda

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 2 august a.c., în jurul orei 17.10, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un bărbat de 42 de ani, din Turda, care se deplasa cu un autoturism pe strada Fabricii, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Concentrația indicată de aparatul etilotest în urma testării acestuia a fost de 0,92 mg/l alcool pur în aerul concentrat.

În cazul infracțiunii constatate în flagrant sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS