Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan

AȚI  VĂZUT-O? E plecată de la domiciliu de pe 15 iulie

Aiţilop
Tools
Typography

O femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 15 iulie a.c., însă nu s-a mai întors până în prezent.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată în cursul acestei dimineți cu privire la faptul că, la data de 15 iulie a.c., ARMAN ILEANA-VICTORIȚA, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.      

SEMNALMENTE - înălțime 1.60 m, greutate aproximativ 60 kg, constituție atletică, păr de culoare negru-roșcat, ochi căprui. Semne particulare : tatuaj în formă de aripi în zona lombară a spatelui.

La data plecării aceasta purta colanți de culoare deschisă și o bluză albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS