Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, Dec

Bărbatul acuzat de viol, arestat pentru 30 de zile!

Aiţilop
Tools
Typography

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, cercetat cercetat pentru infracţiunile de viol şi ultraj contra bunelor moravuri a fost prezentat magistraţilor din cadrul judecătoriei Cluj-Napoca, bărbatul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

În cursul zilei de azi, 9 iulie, IPJ Cluj transmitea un comunicat de presă privind reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 46 de ani care era cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi ultraj contra bunelor moravuri, prinderea bărbatului fiind posibilă inclusiv cu ajutorul cetăţenilor.

Iată ce s-a întâmplat, potrivit IPJ Cluj:

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 11.45, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat care se afla într-un parc din municipiu, alături de un minor, ar fi avut un comportament care părea a fi suspect, acesta luând copilul în brațe, mai apoi îndreptându-se într-o zonă cu vegetație.
După ce bărbatul a fost informat despre faptul că va fi solicitată prezența unui echipaj al poliției, cel în cauză a părăsit parcul, deplasându-se într-o direcție necunoscută cu minorul.
În urma sesizării și transmiterii semnalmentelor bărbatului la numărul unic de urgență 112, la nivelul municipiului s-au constituit cu operativitate echipaje de polițiști în vederea depistării acestuia, fiind identificat după aproximativ 10 minute de la solicitare.
Precizăm faptul că la momentul depistării, minorul nu se afla în prezența acestuia.
Totodată, au fost demarate verificări pentru stabilirea locului în care se află minorul, copilul fiind găsit la domiciliu, alături de reprezentanții legali.
Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, fiind demarate cercetări săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.
Ulterior, în baza informațiilor rezultate în urma verificărilor din cadrul anchetei, fiind conturată o altă stare de fapt, s-a dispus extinderea încadrării juridice cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și schimbarea încadrării juridice în cauză din infracțiunea de agresiune sexuală în infracțiunea de viol.
În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea propunerii unor alte măsuri preventive.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS