Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, Dec

Accident rutier grav în judeţul Cluj - trei victime, dintre care una, un copil

Aiţilop
Tools
Typography

La intersecţia DN1 E60 cu DC 126 - între localităţile Morlaca şi Hodiş - a avut loc un grav accident rutier în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa, între cele trei victime fiind un copil în vârstă de numai 7 ani.

În evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule şi un autoturism.

“În urma cercetărilor preliminare, autoturismul care se deplasa în direcţia Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane”, preciza IPJ Cluj.

Tot potrivit IPJ, autoturismul era condus de un bărbat de 29 de ani, alături de acesta, în autotuurism, aflându-se alte trei persoane: o femeie de 30 de ani şi doi minori de 7, respectiv 10 ani, toate persoanele din autoturism fiind din Republica Moldova.

Conducătorul ansamblului de vehicule este un bărbat în vârstă de 46 de ani din Aleşd, judeţul Bihor.

Singura persoană din autoturism rămasă în viaţă este minorul în vârstă de 10 ani, care a fost transportat la o unitate medicală.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS