Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr

POLIŢIA - acţiune de amploare pentru un climat de siguranţă

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 19 mai a.c., în intervalul 07.00-12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai SPCLEP Turda, au desfășurat o acțiune de amploare, în scopul asigurării climatului de siguranță în cadrul comunității și prevenirii săvârșirii unor fapte antisociale sau de natură infracțională în mediul stradal.

Au fost controlate în trafic 36 de autovehicule și legitimate peste 270 de persoane.

Totodată, în cadrul acțiunilor au fost derulate activități de amprentare.

De asemenea, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale pentru abateri aduse normelor  privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români sau a celor referitoare la circulația pe drumurile publice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS