Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

Urmărit de poliţie prin Câmpia Turzii! Un bărbat din Unirea conducea fără permis şi a depăşit limita de viteză. A existat sau nu intenţia uzului de armă?

Aiţilop
Tools
Typography

În urma depistării în trafic, în această seară (marţi, 27 aprilie) în jurul orei 19.50 a unui conducător auto care nu a oprit la semnalul regulamentar al agentului de poliţie, astfel că polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au constatat, în flagrant, o infracțiune la regimul rutier!

Mai concret, un conducător auto în vârstă de 31 de ani, din comuna Unirea, județul Alba a fost înregistrat cu aparatul radar depășind limita legală de viteză, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918.

Bărbatul nu a oprit la semnalul polițistului rutier, pornindu-se în urmărirea acestuia.

Pe strada Viitorului, cel în cauză a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp de linie electrică, rezultând doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere.

Menționăm faptul că testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ.

În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Pentru că martori oculari care au văzut acţiunea de urmărire susţineau că poliţistul care se afla pe locul pasagerului avea geamul portierei deschis şi îşi scosese mâna cu arma pe geam, e normal săp ne întrebăm dacă a existat iontenţia uzului de armă şi care este poziţia oficială a IPJ în acest sens.

Deocamdată poziţia oficială e că “Prin cercetarile care se vor efectua se va lamuri starea de fapt si modul în care a avut loc evenimentul”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS