Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

Poliţia continuă lupta cu răspândirea virusului: activităţi în sistem integrat pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2 în judeţul Cluj

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii și jandarmii clujeni au acționat alături de celelalte instituții cu atribuții de control în vederea asigurării respectării prevederilor legislației specifice stării de alertă și menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.

La aceste activităţi au participat 270 efective, în timpul acțiunilor fiind legitimate peste 1.600 de persoane.

Au fost efectuate verificări unui număr de 171 de societăți comerciale și 869 de locații de interes.

Totodată, au fost oprite pentru control 149 de mijloace de transport persoane.

Pentru nerespectarea măsurilor instituite în contextul pandemiei de Coronavirus, forțele implicate au aplicat 117 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 de lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS