Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Acţiuni ale poliţiştilor în zona Turda

Aiţilop
Tools
Typography

În perioada 19-21 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda și cei ai Secției 9 Poliție Rurală au organizat o acțiune cu efective mărite, în cadrul căreia activităţile de prevenire a răspândirii coronavirusului au fost intensificate.

La activități au participat jandarmi și funcționari publici din cadrul Primăriei municipiului.

Totodată, polițiștii rutieri au acționat pentru impunerea respectării normelor în vigoare, pentru evitarea producerii evenimentelor negative și asigurarea unei siguranței rutiere.

Astfel, au fost legitimate peste 130 de persoane, fiind verificate în trafic circa 98 de autovehicule.

Pentru neregulile înregistrate, efectivele care au acționat integrat au aplicat 10 de sancțiuni contravenționale, 29 dintre acestea conform Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii rutieri au constatat o serie de abateri de la normele circulației pe drumurile publice, rezultând aplicarea a 66 de sancțiuni contravenționale.

În contextul prezentat a fost constate două infracțiuni privind circulația pe drumurile publice (conducere sub influența alcoolului/refuz de recoltare), totodată fiind reținute 8 permise de conducere și ridicate două certificate de înmatriculare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS