Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Un viişorean de 38 de ani a fost prins de poliţişti băut la volan

Aiţilop
Tools
Typography

Ideea e următoarea: un bărbat de 38 de ani din viişoara a fost prins de poliţişti în timp ce conducea băut un autoturism. IPJ Cluj a transmis un comunicat în acest sens.

Şi, vorba reclamei, dacă unele lucruri pot fi cumpărate cu bani, rândurile scrise de IPJ sunt nepreţuite:

La data de 21 martie, în jurul orei 01.10, un conducător auto de 38 de ani, din comuna Viișoara, a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, care se afla la volanul unui autoturism în localitatea Viișoara, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Testarea persoanei în cauză cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS