Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

Vitezomani sancţionaţi la Turda. 24 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional şi au fost reţinute 21 de permise şi un certificat de înmatriculare

Aiţilop
Tools
Typography

În cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au depistat peste 20 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză. Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Turda și pe DN1 E60.

În intervalul orar 08.00-13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au desfășurat pe DN1 E60 și pe raza municipiului o acțiune în scopul controlului și impunerii respectării normelor de circulație.

Astfel, au fost depistați și sancționați contravențional 24 de conducători auto care nu au respectat limitele legale de viteză, iar ca măsură complementară au fost reținute 21 de permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto adaptarea vitezei la condițiile de drum, atât pentru siguranța lor, cât și a celorlalți participanți la trafic!

Viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum reprezintă principalele cauze generatoare de accidente rutiere!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS