Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Tineri din Băişoara reţinuţi pentru furt calificat

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 2 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda, cu sprijinul specialiștilor criminaliști au efectuat o percheziție la domiciliul unui tânăr de 21 de ani, din comuna Băișoara, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 25/26 februarie a.c., cel în cauză, împreună cu un tânăr de 19 ani, din aceeași comuna, ar fi pătruns prin efracție într-un magazin alimentar din comuna Băișoara, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv băuturi alcoolice și tigarete, dar și suma de 1.370 de lei.

Cu ocazia percheziției au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, fiind recuperat aproximativ 30% din prejudiciu.

În urma probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Turda pentru dispunerea altor măsuri preventive.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS