Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

Prins în trafic, un turdean de 21 de ani a prezentat poliţiei permisul de conducere al altei persoane

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au oprit pentru control un tânăr de 27 de ani, din municipiul Turda, care conducea un autoturism pe strada Piaţa Romană.

Fiindu-i solicitate documentele, acesta a prezentat un permis de conducere declarând verbal poliţiştilor că aceea este identitatea sa.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că permisul prezentat aparţine unei alte persoane, acesta având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză sunt efecuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS