Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Wed, Apr

Tânăr nemţean, prins la Câmpia Turzii conducând în baza unui permis fals, eliberat de Republica Moldova

Aiţilop
Typography

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Răuceşti, judeţul Neamţ, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară şi remorcă, pe strada Laminoriștilor din municipiu.

La solicitarea poliţiştilor, acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile Republicii Moldova.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu figureaza ca având dreptul de a conduce valabil, iar permisul prezentat este unul fals.

În  cauza  se  efectuează  cercetări  sub  aspectul  săvârșirii  infracțiunilor  de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS