Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr

Bărbat de 46 de ani urmărit internaţional pentru furturi, prins la Turda

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, fiind totodată derulate activități de asigurare şi menţinere a unui climat optim de siguranţă publică.

În cadrul activităților a fost depistată o persoană urmărită internațional, pe numele căreia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile italiene, pentru săvârșirea mai multor fapte de furt.

Cel în cauză, un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost depistat în municipiul Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS