Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Wed, Apr

Bărbat de 39 de ani din Câmpia Turzii, reţinut pentru furt calificat şi distrugere

Aiţilop
Typography

La data de 15 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Câmpia Turzii, în cadrul unui dosar penal deschis ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și distrugere.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că la data de 27 decembrie a anului 2020, în jurul orei 03.00, acesta ar fi pătruns prin escaladarea porții și prin forțarea ușii de acces în interiorul unui local de alimentație publică din municipiul Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras o unitate PC pe care ar fi abandonat-o ulterior pe terasa aceluiași local, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.100 de lei.

Totodată, la data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 23.20, acesta ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale, însă, fiind suprins de agentul de pază, și-a asigurat scăparea fără a sustrage vreun bun.

Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 00.40, același bărbat ar fi pătruns prin forțarea ușii în incinta unei săli de jocuri electronice din Câmpia Turzii, ocazie cu care sistemul de alarmare al societății a fost declanșat, acesta asigurându-și scăparea fără a sustrage bunuri sau alte valori.

De asemenea, la data de 4 februarie a anului 2021, în timp ce se afla în incinta unei alte săli de jocuri, acesta ar fi distrus ecranul unui aparat, cauzând un prejudiciu în valoare de 1770 de lei.

În cursul zilei de 15 ianuarie, acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă luarea măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS