Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Wed, Apr

20 de sancţiuni pentru nerespectarea normelor impotriva SARS-CoV-2 în zona Câmpia Turzii

Aiţilop
Typography

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră, dar și pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Covid-19.

În cadrul activităților desfășurate, forțele angrenate au verificat respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în 28 de mijloace de transport public în comun.

Au fost totodată verificate aproximativ 70 de autovehicule în trafic și 32 de operatori economici de pe raza de competență.

În total, au fost legitimate 120 de persoane, iar ca urmare a abaterilor înregistrate, au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale în valoare de 23.010 lei.

Dintre acestea, 26 au fost cauzate de abaterile aduse normelor de circulație pe drumurile publice prevăzute de OUG 195/2002R, fiind reținute două permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor de protecție împotriva virusului Covid-19. Alte 5 persoane au fost sancționate ca urmare a încălcărilor aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice prevăzute de Legea 61/1991R.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS