Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Wed, Apr

20 de permise de conducere reţinute în cadrul unei acţiuni pe linie rutieră a poliţiştilor turdeni

Aiţilop
Typography

La data de 4 februarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii accidentelor de circulație ale căror cauze principale sunt conducerea cu viteză peste limita legală şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acţiunea s-a desfăşurat în municipiul Turda şi pe DN1 E60.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002R, majoritatea dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Urmare a celor constatate, au fost reţinute 20 de permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, în jurul orei 16.50, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr de 34 de ani, din municipiul Turda în timp ce conducea un autovehicul pe strada Fabricii din municipiu, deşi nu deţinea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS