Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

VIDEO | S-a răsturnat cu maşina sub pasajul suprateran Apahida-Vâlcele

Aiţilop
Tools
Typography

Miercuri, 3 februarie 2021, sub pasajul suprateran Apahida-Vâlcele a avut loc o intervenţie mplă pentru salvarea unei persoane rămasă încarcerată în autoturismul răsturnat pe plafon într-un șanț pentru colectarea apelor pluviale.

Potrivit IPJ Cluj, o conducătoare auto în vârstă de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa sub pasajul denivelat suprateran Apahida-Vâlcele, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se.

Apelul de urgenţă a fost înregistrat în jurul orei 13.40, apel prin care s-a solicitat intervenția pompierilor ca urmare a răsturnării unui autoturism în afara părții carosabile, ce se deplasa pe una dintre arterele nodului de acces către centura de ocolire Vâlcele-Apahida, în apropierea localității Gheorgheni.

“Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost dislocate la locul accidentului. Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe plafon în canalul pentru colectarea apelor pluviale de pe marginea carosabilului, iar înăuntrul autovehiculului se afla încarcerată o femeie, care suferise multiple traumatisme, era în stare de conștiență, dar confuză, și avea capul prin între tetieră și scaunul autovehiculului” informează ISU Cluj.

Tot de la ISU Cluj aflăm că “s-a intervenit pentru stabilizarea mașinii, tăierea stâlpilor de susținere a acestuia și a unei părți din plafon. Apoi s-a ridicat autoturismul cu cilindrii pneumatici pentru a asigura accesul salvatorilor la persoana rănită. S-a procedat pentru eliberarea acesteia de priza formată între scaun și tetieră, prin tăierea acestora, după care victima a fost extrasă cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență femeii și a transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate”.

De asemenea, IPJ Cluj mai informează că femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS