Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

VIDEO | Accident rutier mortal în judeţul Cluj

Aiţilop
Tools
Typography

În seara zilei de luni, 1 februarie 2021, s-a produs un accident rutier mortal pe DN1E60, raza comunei Poieni din judeţul Cluj.

“În jurul orei 18.40, au fost alertate un echipaj SMURD și unul SAJ, precum și o autospecială cu modul de descarcerare, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Poieni”, precizează ISU Cluj completând: “Pompierii au găsit la locul evenimentului o autoutilitară cu cinci locuri și un autocamion avariate, precum și un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. Alte trei persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ la fața locului. Acestea, din primele evaluări, prezentau afecțiuni ușoare”.

Potrivit IPJ Cluj, din primele informații, conducătorul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, respectiv un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Alba, se deplasa pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea şi, într-o curbă periculoasă la dreapta, remorca acestuia a derapat, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din județul Neamț, în urma impactului autoutilitara părăsind partea carosabilă.

Din nefericire, în urma tragicului eveniment rutier, bărbatul de 46 de ani a decedat.

Conducătorul auto în vârstă de 36 de ani, conducătorul ansamblului de vehicule, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa fotografii: IPJ Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS