Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

Cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului

Aiţilop
Tools
Typography

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, un tânăr în vârstă de 31 de ani, din comuna Florești, a fost depistat de polițiști în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localității Strucut, pe DJ16 1A, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS