Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

AȚI  VĂZUT-O? Minora Simona Aldea a plecat voluntar de acasă

Aiţilop
Tools
Typography

O minoră în vârstă de 13 ani, din comuna Săndulești, localitatea Copăceni, a plecat de la domiciliu în data de 5 decembrie a.c., însă nu s-a mai întors.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 11.30, ALDEA SIMONA MARIA, în vârstă de 13 de ani, localitatea Copăceni, comuna Sănduleşti, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativ 1.60 m, 70 kg, păr castaniu, ochi căprui, formă feței ovală.

La momentul plecării, aceasta purta pantaloni tip jeans de culoare albastră, bluză de culoare neagră cu imprimeu alb, geacă din material textil în carouri alb/gri și încălțăminte sport de culoare albastră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS