Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Bărbat de 61 de ani găsit decedat într-o casă în care era un incendiu

Aiţilop
Tools
Typography

“Un bărbat, în vârstă de cca. 60 de ani, a fost găsit fără suflare în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu, care se manifestat într-una dintre camerele casei în care locui”, informa, în cursul acestei zile ISU Cluj.

În jurul orei 10.40 au fost alertate două autospeciale şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Turda, asta ca urmare a unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din localitatea Bogata, comuna Călăraşi.

“Pompierii au găsit într-una din încăperile casei mai multe focare ce ardeau mocnit, precum și corpul bărbatului care prezenta traume incompatibile cu viața, situație în care nu au mai put fi aplicate manevrele de resuscitare. Stingerea focarelor s-a realizat imediat, însă pentru bărbat nu s-a mai put face altceva decât să se constate decesul. Cercetările preliminare au stabilit că cel mai probabil focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului.” mai informa ISU Cluj.

Din perspectiva IPJ Cluj, “la data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au fost sesizaţi  cu privire la faptul că în interiorul unei locuinţe din localitatea Bogata, comuna Călăraşi, a fost declanşat un incendiu”, la faţa locului deplasându-se poliţişti şi lucrători din cadrul ISU.

IPJ confirma că în interiorul locuinţei respective “a fost identificată o persoană decedată, respectiv  un bărbat de 61 de ani, din comuna Călăraşi” şi că “în cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”.

De asemenea, pompierii reamintesc că “improvizațiile și exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice este principala categorie de împrejurări determinante ale incendiilor din România, din punct de vedere al frecvenței înregistrate”, motiv pentru care se atrage din nou atenţia asupra respectării regulilor de exploatare corectă a instalaţiilor electrice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS