Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Turdean de 39 de ani, prins şi predat penitenciarului Gherla

Aiţilop
Tools
Typography

În urma urma activităţilor informativ-operative, la data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii de invesigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 39 de ani, din Turda, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Turda.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 1 an şi 6 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cel în cauză a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS