Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr

Bărbat din Tureni, prins în Câmpia Turzii, fără permis şi băut la volan

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 08.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Tureni, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu, fără a deţine permis de conducere.

Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concetraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constate, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice  pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS