Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Poliţia, în stradă, la Vâlcele

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 2 noiembrie a.c., în intervalul orar 15.30-18.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Tranportului rutier, au organizat o acțiune pe DN 1 E60, în localitatea Vâlcele, pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

În cadrul activităților, polițiștii au acționat preventiv, derulând verificări asupra  modului în care sunt respectate măsurile de protecție în mijloacele de transport persoane.

Astfel, au fost verificate peste 30 de autovehicule și aproximativ 25 de mijloace de transport persoane.

Pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului Covid-19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel, acțiunile polițiștilor se vor desfășura și în perioada următoare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS