Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Sun, Dec

AȚI  VĂZUT-O? Bianca Moldovan e plecată de la domiciliu din 22 octombrie

Aiţilop
Typography

O minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 22 octombrie a.c., însă nu s-a mai întors.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, MOLDOVAN BIANCA, în vârstă de 15 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativ 1.60 m, 50 kg, părul roșcat-închis, ochi căprui, ten închis.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă neagră sau riz, maieu alb, pantaloni tip jeans albaștri și teniși cu model floral.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS