Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr

Accident pe raza localităţii Luna! O victimă în stare critică a decedat ulterior

Aiţilop
Tools
Typography

Azi noapte în jurul orei 03.00, o autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanţe SAJ au fost alertate ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Luna, lângă Câmpia Turzii.

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul auto de 40 de ani se deplasa în direcția Luncani şi, la un moment dat, a părăsit partea carosabilă, intrând in coliziune cu un cap de pod.

ISU Cluj informează că salvatorii sosiţi la faţa locului au găsit autoturismul avariat și o femeie de circa 40 de ani fără semnale vitale, pentru care s-au început manevrele de resuscitare, iar alți trei copii și un bărbat erau ieșiți din autoturism. Manevrele de resuscitare au adus semnalele vitale pentru femeia rănită grav iar aceasta a fost transportată în stare critică la spital.

Copiii, în vârstă de 14 ani, 7 ani și 9 luni, împreună cu tatăl lor au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări nu prezentau afecțiuni grave" mai precizează ISU Cluj.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE 13.39 - Potrivit celor mai noi informaţii IPJ, femeia în vârstă de 41 de ani a decedat

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS