Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Au condus fără permis. Dar i-au prins!

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 10.45, poliţiştii Secţiei 4 Poliție Rurală CâmpiaTurzii au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Cheţani, judeţul Mureş, care se deplasa cu un autoturism pe DN15 E60, în interiorul localităţii Luna, fără a deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

***

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 13.40,  poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Băişoara, în timp ce conducea un autoturism pe DC102, în interiorul localităţii Băișoara, fără a deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS