Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Bărbat de 34 de ani din Frata, reţinut 24 de ore pentru tâlhărie comisă în Cluj-Napoca

Aiţilop
Tools
Typography

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 07.20, bărbatul în vârstă de 34 de ani, din comuna Frata, județul Cluj, ar fi agresat fizic o femeie care își desfășura activitatea profesională în cadrul unei săli de jocuri de noroc, situată în municipiul Cluj-Napoca, iar apoi, din incinta localului, ar fi sustras suma de aproximativ 16.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, la data de 9 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar ulterior a fost prezentat magistraților, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS